Hopp til innhold

Scandic Havet – Bodø

Scandic Havet er et nytt og moderne hotell ved sjøkanten i Bodø sentrum. Scandic presenterer dette hotellet som et unikt opplevelseshotell med utsikt i alle retninger og tilgang til alt av aktiviteter som byen og regionen har å tilby.

Hotellet er det nyeste og høyeste hotellet i byen, og byr derfor på en spektakulær utsikt fra både rommene og Roast Restaurant & Bar som er lokalisert i toppetasjen. Der serveres det mat gjennom hele dagen med fokus på lokale leverandører, og baren er et naturlig midtpunkt i byen hvor man kan treffe gode venner og kolleger.

I tillegg har hotellet en hotellrestaurant i 2. etasje - Havneutsikten - som serverer frokost, buffé og á la carte. Restauranten har allerede utmerket seg for å servere svært gode frokoster, og har også satt seg som mål å servere Norges beste hotellfrokost. I tillegg tilbyr de en eksklusiv frokost hvor de tar med gjestene ut på rib-tur til Paradisbukta, hvor du kan nyte frokosten på en kritthvit strand og attpåtil bade om du ønsker.

Hotellrom

Hotellet tilbyr moderne rom med gratis Wi-Fi og flatskjerm-TV. Alle rommene kan skilte med lys innredning, og har sittehjørne, kjøleskap og eget bad med dusj og hårføner. Noen av rommene er også utstyrt med kaffe- og tekoker. Du kan velge mellom 4 ulike romkategorier: Standard, Superior, Superior Best View og Familierom.

De fleste av rommene vender ut mot sjøen, og ettersom hotellet er bygd på kaikanten i Bodø så har de fleste helt fantastisk utsikt mot havet og båtlivet i Bodø havn.

Nord-Norges største konferansehotell

Scandic Havet er Nord-Norges største konferansehotell med kapasitet til opptil 600 personer, og har i tillegg avtale med Stormen - kulturhuset i Bodø - som har møtefasiliteter for hele 1000 personer.

Den største konferansesalen på Scandic Havet har ca 500 kvm mingle- og utstillingsareale. I tillegg tilbyr de også 15 mindre møterom med kapasitet fra 8-40 personer, hvorav 9 av disse ligger i samme etasje. Det beste møterommet befinner seg i 17. etasje, og ligger i umiddelbar tilknytning til Roast Restaurant & Bar. Alle rom er utstyrt med det nyeste innenfor ventilasjon, lyd, lys og AV-utstyr.

Scandic tilbyr et helt unikt møtekonsept, hvor man får tilgang på et ekspertteam som gjør sitt ytterste for å gi dere de fasilitetene og hjelp som kreves for et vellykket møte eller seminar. Dette inkluderer alt fra utforming av effektive møter til mat og møblering - alt for å skape de rette rammene for hvert enkelt møte.

Beliggenhet

Hotellet er plassert i hjertet av Bodø, og det er bare snaue 10 minutter å spasere til togstasjonen i byen. Handlegaten Storgata og Glasshuset kjøpesenter ligger begge bare 3 minutter unna. Bodø lufthavn er 2 km fra hotellet, og både buss og taxi er tilgjengelig hvis du ikke ønsker å gå de 20 minuttene det tar fra flyplassen.

Bodø byr på en rekke spennende attraksjoner og aktiviteter, og fra hotellet har du restauranter, kaféer, butikker og museer tilnærmet rett utenfor døren. Hurtigrutekaien ligger også rett i nærheten av hotellet, og den passerer også rett utenfor rommet om du har utsikt mot havet. Hotellet har samarbeid med Stella Polaris, som tilbyr spennende aktiviteter som

havfiske, havørnsafari, og utflukter til Svartisen og Saltstraumen.

Nettside: scandichotels.com