Hopp til innhold

Radisson Blu Hotell – Tromsø

Boutique-hotellet Radisson Blu ligger midt i sentrum av Norges nordligste by, også kjent som Nordens Paris og porten til ishavet. Med sin sentrale beliggenhet får du enkel tilgang til alt av kulturelle attraksjoner, restauranter og butikker i sentrum av Tromsø, samtidig som du kan beundre den vakre utsikten over alle fjellene, skogene og fjordene rundt hotellet. Både Ishavskatedralen og universitetsmuseet i Tromsø ligger i gangavstand fra hotellet, og byr på massevis av kultur, nydelig arkitektur og lokalhistorie.

Hotellrom og andre fasiliteter

Radisson Blu har totalt 269 rom og gir nydelig utsikt over byen, Tromsøysundet og fjellene rundt. Alle rommene har gratis tilgang til raskt trådløst internett, en minibar og en gratis frokostbuffé. Rommene er delt inn i 5 kategorier: standard, superior, business-class, junior suite og suite.

Hotellet har 2 distinktive interiørdesign: et arktisk tema med en rekke beroligende grønnfarger og hvit, og Chilli, som er designet med en tøff blanding av farger og moderne møblement.

Radisson Blu i Tromsø har en rekke praktiske tjenester, inkludert et eget treningssenter i 10. etasje med badstu og solarium samt en 3-timers ekspressvask. Superfrokostbufféen tilbyr både varme og kalde frokostfavoritter, og gir deg energi til en dag full av sightseeing eller eventyr i naturen.

Tromsø tiltrekker seg mange friluftselskere fra hele verden, med spennende aktiviteter året rundt. Sommeren tilbyr spennende muligheter som rafting og hvalsafari, mens om vinteren kan du bli med på hundesledekjøring, snøscooterkjøring eller andre ting. Hotellet er selvfølgelig behjelpelig med å booke arrangement og aktiviteter for deg.

Charly's Restaurant & Bar

Charly's Restaurant & Bar er hotellets egne restaurant, med tilgang fra både resepsjonen og gaten. De tilbyr en sesongbasert meny med et godt utvalg av grønnsaker, fisk og kjøtt, med fokus på lokale ingredienser. Superfrokostbufféen serveres i denne restauranten.

Du finner også den tradisjonelle Rorbua pub på hotellet, samt en mindre pizzarestaurant.

Konferanse i Tromsø

Radisson Blu i Tromsø har et bredt utvalg av møtelokaler, som kan huse alt fra styremøter til større firmaselskaper. Man kan velg mellom 10 møterom, hvorav 5 av disse er nyrenoverte i 2016. Hotellet har også en samarbeidsavtale med Tromsøhallen, som er en arena med plass til opptil 650 i teaterstil, 440 i klasseromstil og 450 for banketter. Tromsøhallen kan deles inn i 3 deler for mindre arrangementer.

Radisson Blu har utviklet et eget konsept for møter - Experience Meetings - som skal dekke de viktigste forutsetningene for et godt møte. Experience Meetings er satt sammen av 7 kjernekomponenter, deriblant riktig mat for å sikre at hjernen er med under møtet,  stimulering av kreativitet under møtet og tilgang til høyhastighet internett og audiovisuelle verktøy for et vellykket møte.

Experience Meetings av Radisson Blu er utviklet av profesjonelle møteeksperter og finjustert gjennom flere år med alle tenkelige slags møter og arrangementer. Programmet inkluderer  eksklusive tjenester og produkter for å sikre et vellykket møte. Uavhengig av størrelsen på møtet, kan Radisson tilby en løsning som passer for deres gruppe. Og skulle du mot formodning ikke være fornøyd med det hotellet tilbyr under møtet, tilbyr de pengene tilbake om ikke alt er som forventet.

Nettside: radissonblu.com