Hopp til innhold

Clarion Hotel The Edge – Tromsø

Clarion Hotel The Edge er Tromsø sitt største kongress- og konferansehotell som åpnet som sent som i 2014. Hotellet er lokalisert i vannkanten av Tromsø sentrum og er et naturlig samlingspunkt i Nordens Paris. Med sin innovative arkitektur er det vanskelig å ikke la seg imponere av hotellet, som speiler seg i vannflaten - og er du riktig heldig kan du oppleve nordlyset eller midnattsolen i samme øyeblikk.

Hotellrom og andre fasiliteter

Clarion Hotel The Edge har totalt 290 hotellrom tilgjengelig, fordelt på 4 kategorier: standard, superior, deluxe og junior suite. Alle rom har frokost inkludert i prisen, samt gratis trådløst internett tilgjengelig. Fra superior og oppover garanteres det utsikt over havet eller byen.

Hotellet serverer en sunn, god og næringsrik frokost hver morgen, og den er som nevnt alltid inkludert i romprisen. Her finner du et stort utvalg økologiske produkter, og all mat er fri for palmeolje.

Living Room er et kulturelt samlingspunkt i byen, hvor du føler livet og puls fra byen innenfor hotellets vegger. Dette er et inspirerende sted hvor du møter kunst, musikk og design smeltet sammen og som gjør en vanlig ukedag til noe helt fantastisk.

Hotellet har ikke egne treningsfasiliteter, men de har en treningsavtale med Stamina for alle gjester ved hotellet, og det ligger kun 200 meter fra hotellet.

Det bør også nevnes at Clarion Hotel The Edge er et dyrevennlig hotell, hvor husdyr er velkommen. En firbeint gjest må betale 250 kroner per besøk, og det kan være lurt å informere hotellet i forkant slik at de kan ta hånd om dere på best mulig måte.

Kitchen & Table Tromsø by Marcus Samuelsson

Når du blander arktiske ingredienser med smaker fra Manhattan, har du en oppskrift på suksess! Toppkokk Marcus Samuelsson har oppnådd global status med sine kulinariske prestasjoner i USA. Han har kokt for Barack Obama, dukket opp som dommer på mange amerikanske TV-programmer og gjort en flott jobb å sette skandinavisk mat på kartet!

Nå er han også tilstede i Tromsø, med sin egne restaurant på Clarion Hotel The Edge. Som hotellgjest har du selvfølgelig fortrinnsrett for reservasjon på restauranten, hvor du kan nyte lokale retter inspirert fra det globale matbordet.

Mat fra Kitchen & Table kan også bestilles direkte på rommet, ettersom hotellet tilbyr room service. Menyen finner du på rommet og inneholder alt fra enklere snacks til varmretter fra restauranten. Etter stengetid kan man få kjøpt varme sandwicher i resepsjonen.

Konferanse i Tromsø

Clarion Hotel The Edge tilbyr byens største konferansesesal med en kapasitet på 1000 personer, og med hotellets vakre beliggenhet er dette et spektakulært og inspirerende sted å arrangere møter, kurs, konferanser, event eller kulturarrangementer. Hotellet tilbyr ikke mindre enn 6 store møterom og 11 mindre møterom, og total kapasitet er 1000 sittende deltagere og 240 stående deltagere.

Skybar

I 11. etasje av hotellet finner du Tromsø sin eneste skybar. I helgene er baren åpen for alle, men hele lokalet kan bookes for private arrangement, feiringer eller møter. Stedet er et populært møtested for både innbyggere i Tromsø, forretningsreisende og turister som ønsker å nyte forfriskende drikke, god musikk og en spektakulær utsikt på byens tak!

Nettside: nordicchoicehotels.no