Hopp til innhold

Clarion Collection Hotel Helma – Mo i Rana

Clarion Collection Hotel Helma ligger sentralt i Mo i Rana med rask tilgang til både kino, teater, restauranter og kjøpesentre. Byen er omgitt av fantastisk natur, med uante muligheter både til fjells og til havs. Ved hjelp av bil kommer du deg til både i høyden og ut til det våte element på under 30 minutter.

Hotellet byr på et spennende matkonsept hvor man ikke bare får frokost inkludert i prisen, men hele to måltider til! På ettermiddagen serveres det Afternoon Sweets og på kvelden settes det frem både kald og varm kveldsmat. Og utrolig nok er alt dette altså inkludert i romprisen.

Hotellrom og andre fasiliteter

Hotellet tilbyr to ulike romkategorier:

  • Standard dobbeltrom

Dette rommet er på 19 kvm og inneholder de nødvendige fasiliteter for et behagelig opphold. På rommet finner du en romslig dobbelseng på 180 cm, skrivebord med stol og en stor 42 tommer flatskjerm. I tillegg er rommet utstyrt med vannkoker for å lage te og kaffe på, samt ladepunkter til telefon og laptop i skrivebordet og ved senga.

Badet er romslig med glassvegger som skiller dusj og toalett. Rommet er beregnet for maks 2 personer.

  • Superior dobbeltrom

Superior er en større kategori rom på hele 32 kvm, og er møblert med en deilig kontinentalseng fra Jensen som sikrer en god natts søvn. Rommet er ellers utstyrt med samme møblement og rekvisita som et vanlig dobbeltrom.

Hotellet har et eget treningsstudio som er åpent døgnet rundt. Her kan du trene det du måtte ønske, med tilgang på frivekter, yogamatter og tredemøller. Ønsker du heller å løpe ute i naturen, så er resepsjonen behjelpelig med tips til gode ruter.

Kjæledyr er velkomne på Clarion Collection Hotel Helma, det tilkommer et pristillegg på 250 kroner per opphold. Førerhunder overnatter gratis, såfremst dokumentasjon for dette kan forevises ved innsjekk. Dersom du ønsker å ta med kjæledyr, kan det være lurt å opplyse om dette ved reservasjon slik at hotellet kan tilrettelegge for dette.

Hotellet har trådløs wifi i alle kriker og kroker av bygget. De reklamerer for dekning uansett hvor du måtte befinne deg, i alle rom, garderober, treningsrom og toaletter. Dette bør testes ut! Påloggingsinformasjon mottar man ved innsjekk i resepsjonen, og er inkludert i prisen.

Clarion Collection Hotel Helma er ikke et utpreget konferansehotell, men tilbyr en konferanseavdeling for inntil 100 personer. Her er det trådløst internett og audiovisuelt utstyr tilgjengelig. Ved behov kan møtelokalet deles opp i to mindre seksjoner, med inntil 60 personer i ene delen og resterende 40 i den andre delen.

Hotellet er også tilpasset for rollestolbrukere, med totalt 11 handicaptilpassede rom.

Dersom du kommer med bil, har hotellet egen garasje i kjelleren hvor du kan parkere gratis. Da har man muligheten til å utforske det vakre landskapet som Mo i Rana er omgitt med. Et tips er å kjøre innom Marmorslottet (Marble Castle), som er et eventyrlig landskap som er formet av elven som renner ved siden av. Du kan også være heldig å få oppleve det magiske nordlyset mens du besøker Nord-Norge.

Nettside: nordicchoicehotels.com